Luk

Login på min side

Luk
Mobil
Pakker
Basic
Familiepakker
Fastnet
Mobilt Bredbånd
Kunde-service
Hjælp og spørgsmål

Basic

Basic
48
øre/
minut
8
øre/
SMS
2
kr./
MMS
1
kr./MB
data
Tilvalg
+0,-
+499,-
+849,-
+35,-
+19,-
Vis underholdning
0 kr/md
Min forbrug 29 kr./md.
Oprettelse 50 kr.
Mindstepris 0 kr.

Basic er en pakke, hvor du kun betaler for det, du bruger.
Du betaler kun for dit forbrug, men du skal bruge for min. 29 kr. hver måned. Når du ikke at bruge for 29 kr. på en måned, så trækker vi alligevel 29 kr. Tilkøber du en tilvalgs-pakke indgår den i minimumsforbruget dvs. at koster den mere end 29 kr. så bortfalder minimumsforbruget.

Priserne for forbrug er:
• Taletid: 48 øre/min. (minuttakseret)
• SMS: 8 øre
• MMS: 2 kr.
• Data: 1 kr./MB
• Opkaldsafgift: 0 kr.

Min forbrug på 29 kr. pr. md.
Oprettelse 50 kr.
Du betaler kun for de dage i måneden, hvor du er kunde hos os. Hver den 7. i måneden trækkes mindste forbruget for måneden før.


Ny Mobil

Glenten Mobil tilbyder dig nu en ny mobiltelefon til en rigtig god pris.Du kan købe telefonerne i forbindelse med oprettelse af en mobilpakke og det er helt uden binding. Er du i forvejen kunde hos Glenten Mobil, kan du købe telefonerne ved at logge ind på Selvbetjeningen. Telefonerne kan kun købes her på hjemmesiden.

UnderholdningHos Glenten Mobil har vi masser af fordele. Du kan bl.a. tilkøbe C More Play til din mobilpakke og til en speciel god pris!

Prisen for streaming tjenesten bliver hver måned trukket over din mobilkonto. Du kan altid til- og afmelde streaming tjenesterne under "Underholdning" på Selvbetjeningen her på siden. Vi anbefaler at du bruger Wi-Fi eller mobilt bredbånd til at streame på. Få mere information om streaming tjenesterne HER